Ministrul mediului din Republica Dominicană a fost asasinat. Uciagaşul este un prieten din copilărie

  • Ministrul mediului şi resurselor naturale din Republica Dominicană a fost împuşcat şi ucis în biroul
  • Orlando Jorge Mera, în vârstă de 55 de ani, ţinea şedinţa săptămânală în momentul atacului
  • Atacatorul a fost identificat şi este cunoscut ca fiind un prieten apropiat
2500 afișări
Imaginea articolului Ministrul mediului din Republica Dominicană a fost asasinat. Uciagaşul este un prieten din copilărie

Sursa foto: Profimedia

Ministrul mediului şi resurselor naturale din Republica Dominicană a fost împuşcat mortal în biroul său de un prieten apropiat. Orlando Jorge Mera, în vârstă de 55 de ani, ţinea şedinţa săptămânală în momentul atacului.

Asasinul a fost identificat ca fiind nimeni altul decât prietenul din copilărie al ministrului Mera, Miguel Cruz. Motivul atacului este încă neclar, dar atacatorul se află în arestul poliţiei care îl anchetează. Cel puţin şase focuri de armă au fost trase în direcţia lui Jorge Mera.

"Familia noastră iartă persoana care a făcut asta. Una dintre cele mai mari moşteniri ale lui Orlando a fost să nu ţină ranchiună", au declarat membrii familiei printr-un comunicat.

Domnul Jorge Mera ocupase funcţia de ministru în administraţia actualului preşedinte Luis Abinader de când aceasta a ajuns la putere în iulie 2020.

Într-un tweet, preşedintele Abinader şi-a exprimat sincerele condoleanţe familiei domnului Jorge Mera şi a spus că regretă profund moartea bunului său prieten.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici