Motivul pentru care un parlamentar ucrainean a fost reţinut la graniţa Republicii Moldova. Politicianul se află în arest preventiv

  • Deputatatul ucrainean, Yevhen Yakovenko, a fost reţinut la graniţa Republicii Moldova duminică
  • Poliţia de frontieră a Republicii Moldova l-a arestat pe Yakovenko la cererea Interpol
  • Politicianul a fost plasat într-un centru de arest preventiv
2430 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care un parlamentar ucrainean a fost reţinut la graniţa Republicii Moldova. Politicianul se află în arest preventiv

Sursa foto: Profimedia

Deputatul ucrainean, Yevhen Yakovenko, a fost reţinut la graniţa Republicii Moldova la cererea Organizaţiei Internaţionale a Poliţiei Criminale (Interpol), a anunţat duminică poliţia de frontieră a Republicii Moldova. Politicianul a fost plasat într-un centru de arest preventiv.

Viorel Tentiu, şeful Interpolului din Moldova, a declarat într-un comunicat că Yakovenko a fost trecut pe lista persoanelor căutate în urma acuzaţiilor de luare de mită şi corupţie venite din Belarus.

Yakovenko a fost ales deputat în parlamentul ucrainean, Rada Supremă, din regiunea Doneţk, relatează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici