Musulmanii americani se bucură de uciderea lui Osama ben Laden

Una dintre cele mai mari organizaţii musulmane din Statele Unite se bucura, luni, de eliminarea lui Osama ben Laden, apreciind că ameninţare împotriva ţării a dispărut, relatează AFP.

216 afișări
Imaginea articolului Musulmanii americani se bucură de uciderea lui Osama ben Laden

Musulmanii americani se bucură de uciderea lui Osama ben Laden (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne asociem compatrioţilor noştri pentru a saluta anunţul privind eliminarea liderului Al-Qaida, Osama ben Laden, ca ameninţare pentru ţara noastră şi pentru lume", a declarat într-un comunicat Consiliul pentru relaţii americano-islamice (CAIR).

"Aşa cum am declarat în mai multe rânduri de la atentatele teroriste din 11 septembrie, ben Laden nu a reprezentat niciodată musulmanii sau islamul", a adăugat asociaţia. "De fapt, în afară de faptul că a ucis mii de americani, el şi Al-Qaida au cauzat moartea unui număr incalculabil de musulmani din lumea întreagă".

Zeci de mii de americani celebrează în noaptea de duminică spre luni anunţul morţii liderului Al-Qaida, ucis în Pakistan de un camando american.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici