Netanyahu: ,,Se apropie ziua ofensivei"

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, îmbrăcat în ţinuta sa iconică de la începerea războiului (pantaloni şi cămaşă de culoare neagră) le spune soldaţilor că o ofensivă terestră "este pe cale să înceapă".

736 afișări
Imaginea articolului Netanyahu: ,,Se apropie ziua ofensivei"

Benjamin Netanyahu, Facebook

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a părut să le spună soldaţilor marţi că o ofensivă terestră este încă în curs de desfăşurare, într-un context de creştere a anxietăţii din cauza întârzierii operaţiunii.

,,Ne aflăm înaintea etapei următoare, ea se apropie", a spus prim-ministrul unităţii Yahalom a Forţelor de Apărare Israeliene (IDF) marţi, potrivit unui comunicat de presă al biroului lui Netanyahu.

,,Ştiţi asta şi sunteţi parte din ea; sunteţi parte din avangardă".

Unitatea Yahalom este o unitate specială a Corpului de Inginerie de Luptă şi este antrenată să se ocupe de sarcini speciale de inginerie, potrivit site-ului web al IDF.

,,Avem o singură misiune - să zdrobim Hamas. Nu ne vom opri până când nu o vom finaliza, cu ajutorul vostru. Mă bazez pe voi; poporul Israel se bazează pe voi. Sunt mândru de voi şi vă salut", le-a spus Netanyahu soldaţilor.

Netanyahu a continuat să spună că Israelul ,, îşi loveşte duşmanul cu o forţă mare".

,,Ieri, în atacurile noastre din Gaza, am lovit duşmanul cel mai dur lovit pe care l-au primit într-o singură zi. Am ucis zeci de terorişti, poate chiar mai mulţi. În acest moment, clarificăm magnitudinea exactă a loviturii", a spus Netanyahu.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici