Nikki Haley susţine că va prezenta dovezi incontestabile că Iranul încalcă rezoluţiile ONU

Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU, a afirmat că va avea joi o conferinţă de presă în care va prezenta dovezi incontestabile că Iranul încalcă rezoluţiile ONU, adăugând că va vorbi şi despre acţiunile destabilizatoare ale Iranului în Orientul Mijlociu, relatează ABC News.

468 afișări
Imaginea articolului Nikki Haley susţine că va prezenta dovezi incontestabile că Iranul încalcă rezoluţiile ONU

Nikki Haley susţine că va prezenta dovezi incontestabile că Iranul încalcă rezoluţiile ONU

Potrivit comunicatului emis de ambasadorul Statelor Unite la ONU, Haley va prezenta ”dovezi incontestabile asupra faptului că Iranul a încălcat în mod deliberat obligaţiile internaţionale” şi că Teheranul a încercat să ascundă aceste nereguli.

Haley va vorbi şi despre ”acţiunile destabilizatoare ale Iranului în Orientul Mijlociu şi în alte zone ale lumii”.

Conferinţa de presă a ambasadorului american va avea loc la Washington, la ora 18.30, ora României.

Declaraţiile lui Haley au fost făcute în contextul în care preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat recent că nu poate confirma respectarea de către Iran a acordului nuclear semnat cu marile puteri, dar nu a dispus retragerea Statelor Unite din tratat, avertizând însă că acest lucru se poate produce "oricând".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici