Ninsori abundente şi ger afectează estul şi sudul Statelor Unite - VIDEO

Ninsori abundente şi ger se înregistrează în estul şi sudul Statelor Unite, autorităţile regionale instituind starea de urgenţă în unele comitate.

228 afișări
Imaginea articolului Ninsori abundente şi ger afectează estul şi sudul Statelor Unite - VIDEO

Ninsori abundente şi ger afectează estul şi sudul Statelor Unite

Autorităţile au instituit starea de urgenţă în comitate din statele Kentucky, Tennessee, Carolina de Nord şi Virginia, unde circulaţia se desfăşoară cu dificultate din cauza gerului şi zăpezii, relatează CNN.

"Vă rugăm să nu ieşiţi din case decât dacă aveţi nevoie urgentă să faceţi acest lucru", a cerut primarul oraşului Nashville, Karl Dean.

Din cauza intemperiilor, peste 50.000 de locuinţe au rămas fără electricitate în statul Tennessee.

În statul Kentucky, stratul de zăpadă atinge 40 de centimetri în unele zone.

Potrivit meteorologilor, temperaturile în estul Statelor Unite sunt mult mai mici decât media acestei perioade.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici