Noi blocaje rutiere la Moscova din cauza ninsorilor abundente

Ninsorile abundente s-au abătut din nou asupra Moscovei, provocând blocaje uriaşe în capitala rusă, ale cărei legături cu Sankt Petersburg au fost deja întrerupte din cauza intemperiilor din ultimele zile.

136 afișări
Imaginea articolului Noi blocaje rutiere la Moscova din cauza ninsorilor abundente

Noi blocaje rutiere la Moscova din cauza ninsorilor abundente (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Blocajele se întindeau pe o distanţă de zeci de kilometri marţi dimineaţa la Moscova şi la periferia sa, în timp ce ninsorile continuă de luni seara, relatează AFP.

Autorităţile de la Moscova au îndemnat şoferii să renunţe la maşini şi să se deplaseze cu metroul pentru a nu agrava situaţia, potrivit agenţiei Itar-Tass.

Săptămâna trecută a fost marcată deja de blocaje uriaşe la Moscova, din cauza ninsorilor abundente în urma cărora s-a depus un strat de zăpadă de 40 de centimetri în două zile, un nivel înregistat de obicei la mijlocul lunii ianuarie.

La sfârşitul săptămânii trecute, mai mult de 4.000 de vehicule s-au aflat într-un blocaj de aproximativ 200 de kilometri care s-a format de autostrada Moscova-Sankt Petersburg, generând numeroase critici la adresa autorităţilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici