Noi restricţii antiepidemice în două ţări, pe fondul creşterii numărului de cazuri COVID-19

  • Noi restricţii antiepidemice au fost instituite în Israel şi Australia, după creşterea numărului infecţiilor cu noul coronavirus
  • În ultimele 24 de ore, în Israel s-au înregistrat 1.057 noi cazuri de coronavirus
  • În Australia, autorităţile statului Victoria au decis reimpunerea unor restricţii în zona metropolitană Melbourne şi în orăşelul Mitchell Shire
1784 afișări
Imaginea articolului Noi restricţii antiepidemice în două ţări, pe fondul creşterii numărului de cazuri COVID-19

Sursa FOTO: Profimedia

Autorităţile din Israel şi Australia au impus noi restricţii antiepidemice, în contextul creşterii numărului cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Guvernul Israelului a anunţat luni după-amiază noi restricţii. Sălile de evenimente, cluburile, barurile, sălile de sport şi piscinele au fost închise. Restaurantele vor putea primi cel mult 20 de clienţi în interior şi 30 în exterior, informează cotidianul The Jerusalem Post.

În ultimele 24 de ore, în Israel s-au înregistrat 1.057 noi cazuri de coronavirus, fiind a doua oară într-o săptămână când cifra contagierilor depăşeşte nivelul de 1.000. Două persoane care sufereau de boala Covid-19 au murit în ultimele 24 de ore, astfel că numărul deceselor a ajuns la 338 în Israel, potrivit site-ului Ynetnews.com.

În Australia, autorităţile statului Victoria au decis reimpunerea unor restricţii în zona metropolitană Melbourne şi în orăşelul Mitchell Shire timp de şase săptămâni, potrivit postului australian ABC. Ordinele de rămânere în locuinţe vor intra în vigoare de miercuri de la ora 0.00, fiind afectate circa cinci milioane de persoane.

În ultimele 24 de ore, în statul australian Victoria au fost raportate 191 de cazuri de coronavirus. Până în prezent, în Australia s-au înregistrat 8.755 de cazuri de coronavirus şi 106 decese, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

În ultimele zile, au fost reimpuse restricţii antiepidemice în oraşul britanic Leicester, într-o zonă din provincia spaniolă Galicia şi în capitala Serbiei, Belgrad.

Până în prezent, la nivel mondial, s-au înregistrat 11,6 milioane de cazuri de coronavirus şi 538.395 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici