O cunoscută scriitoare britanică, descoperită strangulată şi îngropată. Soţul şi fiul vitreg, arestaţi

Scriitoarea de bestselleruri britanică Lindsay de Feliz a fost descoperită strangulată şi îngropată într-o pădure de lângă locuinţa pe care o deţinea în Republica Dominicană, iar câteva persoane, inclusiv soţul acesteia, au fost arestate, potrivit Daily Mail.

1729 afișări
Imaginea articolului O cunoscută scriitoare britanică, descoperită strangulată şi îngropată. Soţul şi fiul vitreg, arestaţi

O scriitoare de bestselleruri britanică, descoperită strangulată şi îngropată

O anchetă a fost deschisă în acest caz, potrivit unui detectiv local citat de Daily Mail.

Mai multe persoane, printre care soţul scriitoarei, dominicanul Danilo de Feliz, în vârstă de 50 de ani, şi fiul vitreg al acesteia, Dani Alberto Feliz Martinez, în vârstă de 29 de ani, au fost arestate.

Trupul neînsufleţit al scriitoarei în vârstă de 60 de ani a fost descoperit îngropat în pădurea de lângă locuinţa ei din Moncion, nord-estul Republicii Dominicane. Cadavrul fusese învelit în saci din plastic folosiţi pentru mâncare pentru câini şi într-un cearşaf galben şi îngropat nu foarte adânc.

Scriitoarea, devenită celebră după ce a scris două cărţi despre experienţele sale din Insulele Caraibe, inclusiv despre cum şi-a revenit după ce a fost împuşcată în gât de un hoţ, fusese dată dispărută de marţi.

O iubitoare de animale, Lindsay, care a lucrat ca director de marketing înainte de a părăsi Marea Britanie pentru a lucra ca instructor de scufundări şi a se stabili ulterior în Republica Dominicană, se descria pe blogul său drept scriitoare, blogger, cercetător şi traducător.

Volumul său "What About Your Saucepans" a fost bestseller pe platforma Amazon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici