O româncă însărcinată a fost ucisă de iubitul ei italian: „Lasă cuţitul, vrei să omori şi copilul?”

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, o româncă în vârstă de 30 de ani care locuia din copilărie în Italia, a fost ucisă de un om de afaceri sicilian, informează site-ul cotidianului italian Corriere della Sera.

3477 afișări
Imaginea articolului O româncă însărcinată a fost ucisă de iubitul ei italian: „Lasă cuţitul, vrei să omori şi copilul?”

O româncă însărcinată a fost ucisă de iubitul ei italian: „Lasă cuţitul, vrei să omori şi copilul?”

Femeia ar fi avut o relaţie de aproximativ un an cu omul de afaceri, în vârstă de 51 de ani, care era căsătorit cu o altă femeie. Potrivit presei din Italia, românca s-ar fi întâlnit cu bărbatul în maşina acestuia, într-o zonă ferită şi i-ar fi spus că este însărcinată cu el, solicitându-i să o părăsească pe soţia sa şi ameninţându-l că îi va spune totul femeii despre relaţia lor.

Afaceristul ar fi înjunghiat-o pe fată în abdomen, iar aceasta a reuşit să coboare din maşină. Scenele au fost surprinse de o cameră de luat vederi din zonă, care a înregistrat şi audio. „Lasă cuţitul, vrei să omori şi copilul? Eu te iubesc, tu mă iubeşti, lucrurile nu se pot termina aşa”, se aude femeia în filmarea pusă la dispoziţie anchetatorilor.

Pe imagini se vede cum omul de afaceri o târăşte pe femeie înapoi în maşină. Ulterior, după ce cearta dintre cei doi a continuat, bărbatul i-a tăiat gâtul româncei.

Acesta a aruncat apoi cadavrul femeii pe un câmp din zonă. El şi-a recunoscut vina în faţa anchetatorilor şi riscă ani grei de închisoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
italia,
crimă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici