TERIFIANT: O femeie a decapitat un copil şi a adus craniul într-o zonă publică din Moscova, proferând ameninţări - FOTO, VIDEO

O femeie care a proferat ameninţări specifice terorismului islamic a decapitat un copil şi a adus craniul pe o stradă din Moscova, înainte de a fi arestată preventiv, informează BBC News online.

15261 afișări
Imaginea articolului TERIFIANT: O femeie a decapitat un copil şi a adus craniul într-o zonă publică din Moscova, proferând ameninţări - FOTO, VIDEO

O femeie a decapitat un copil şi a adus craniul într-o zonă publică din Moscova, proferând ameninţări (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

Avertisment: Imagini cu puternic impact emoţional

Femeia se pare că a decapitat un copil pentru care fusese angajată să aibă grijă, după care a dat foc apartamentului familiei.

Îmbrăcată în haine specific islamice, femeia a luat craniul copilului şi a ieşit pe străzi, în Moscova.

A fost observată în faţa unei staţii de metrou din nord-vestul capitalei Rusiei, ameninţând că se va arunca în aer şi strigând "Mare este Allah", o sintagmă utilizată de teroriştii islamişti.

A fost arestată preventiv de forţele de ordine, care nu cred că incidentul are caracter terorist.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici