O femeie a născut şi apoi a mers 100 de kilometri cu bebeluşul în braţe

Poveste tulburătoare în India. O femeie însărcinată care călătorea pe jos a fost nevoită să nască pe stradă şi apoi să-şi continue drumul pe jos, cu bebeluşul în braţe. Ea s-a odihnit o oră şi jumătate după ce a născut.

523 afișări
Imaginea articolului O femeie a născut şi apoi a mers 100 de kilometri cu bebeluşul în braţe

FOTO: Kavita Kanesh

Femeia mergea alături de soţul ei şi cei patru copii ai lor din oraşul Nashik, în Maharashtra, către comuna Satna, din Madhja Pradesh, potrivit CNN.

Pe drum, aceştia au făcut o pauza pentru ca femeia să nască o fetiţă.

„S-a odihnit timp de o oră jumătate- două după ce a născut. Familia nu avea bani pentru a călători cu transportul în comun, nimeni nu i-a luat în maşină”, povesteşte Kavita Kanesh, un poliţist cu care familia a interacţionat pe parcursul drumului.

Copilul a fost născut pe 5 mai, cu patru zile înainte ca familia să ajungă la destinaţie.

Aceştia au plecat din Nashik pentru că nu mai aveau unde locui, iar măsurile împotriva coronavirusului i-au lăsat pe aceştia fără locuri de muncă.

Poliţistul a spus că femeia şi copilul ei sunt acum într-un centru specializat de carantină, unde primesc tratament medical.

Sute de muncitori indieni au fost nevoiţi să călătorească pe jos în satele unde locuiau, după ce şi-au pierdut locurile de muncă din oraşe, din cauza măsurilor de izolare.

India a înregistrat mai mult de 78.000 de cazuri de coronavirus şi peste 2.550 de decese din cauza COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici