O nouă execuţie a SI: Terorişti ai grupului Stat Islamic au ars de vii 45 de ostatici, în Irak

Militanţi ai grupului terorist Stat Islamic în Irak şi Siria au omorât prin incendiere 45 de persoane, în centrul Irakului, anunţă şeful poliţiei locale, citat de BBC News online.

4811 afișări
Imaginea articolului O nouă execuţie a SI: Terorişti ai grupului Stat Islamic au ars de vii 45 de ostatici, în Irak

O nouă execuţie a SI: Terorişti ai grupului Stat Islamic au ars de vii 45 de ostatici, în Irak (Imagine: Hepta)

Masacrul a avut loc în orăşelul Albaghdadi, situat în centrul Irakului, în apropierea bazei aeriene Ain Al-Asad, capturată de terorişti.

Potrivit colonelului de poliţie Qasim al-Obeidi, unii dintre ostaticii arşi de vii erau membri ai serviciilor de securitate irakiene.

La începutul lunii februarie, grupul terorist Stat Islamic a difuzat o înregistrare video care prezenta arderea de viu a unui pilot militar iordanian.

Militanţi ai organizaţiei teroriste Stat Islamic în Irak şi Siria au ocupat zilele trecute orăşelul Albaghdadi şi baza militară Ain Al-Asad.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici