O nouă groapă comună, descoperită în Mexic, unde autorităţile caută 43 de studenţi dispăruţi

Autorităţile mexicane au descoperit o nouă groapă comună, în apropierea oraşului Iguala, unde 43 de studenţi sunt dispăruţi de o lună.

298 afișări
Imaginea articolului O nouă groapă comună, descoperită în Mexic, unde autorităţile caută 43 de studenţi dispăruţi

O nouă groapă comună, descoperită în Mexic, unde autorităţile caută 43 de studenţi dispăruţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua groapă comună clandestină a fost descoperită la Cocula, în apropiere de Iguala, în statul mexican Guerrero.

Anterior, autorităţile mexicane au descoperit 38 de cadavre într-o groapă comună situată în apropiere de Iguala. Analizele efectuate au stabilit că nu sunt cadavrele studenţilor dispăruţi din 26 septembrie.

Autorităţile au arestat luni patru membri ai cartelului infracţional Guerreros Unidos. În total, au fost arestate 56 de persoane suspectate de implicare în cazul studenţilor dispăruţi. Printre persoanele arestate se numără circa 40 de poliţişti.

Pe 26 septembrie, în timp ce colectau fonduri la Iguala, studenţii au fost atacaţi de poliţia locală, susţinută de membri ai cartelului Guerreros Unidos.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici