O regiune din Italia a depăşit pragul de 200 de persoane infectate cu coronavirus. Un alt oraş a anunţat primul caz de îmbolnăvire

  • Peste 200 de persoane infecatte cu coronavirus în Italia
  • Florenţa a anunţat primul caz de COVID-19
  • Majoritatea persoanelor sunt vârstnici
4010 afișări
Imaginea articolului O regiune din Italia a depăşit pragul de 200 de persoane infectate cu coronavirus. Un alt oraş a anunţat primul caz de îmbolnăvire

sursa FOTO: Profimedia

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a depăşit 200 în Lombardia. A apărut şi primul caz în Toscana, Florenţa.

Potrivit Ansa, autorităţile italiene au confirmat 206 persoane infectate cu coronavirus în Lombardia.

În regiunea s-au făcut până acum aproximativ 1.800 de tampoane.

La Repubblica scrie că a apărut şi primul caz de tampon cu coronavirus pozitiv în Toscana, Florenţa, dar se aşteaptă confirmarea Institutului Superior de Sănătate. Este vorba despre un om de afaceri în vârstă de 60 de ani, care are companii în Orient. Bărbatul a mers luni după-amiază la Spitalul Santa Maria Nuova din Florenţa.

În timpul nopţii, tamponul a scos la iveală prezenţa Covid -19. Bărbatul a fost transferat la secţia de boli infecţioase din Spitalul Ponte a Niccheri, iar camerele secţiei de urgenţă Santa Maria Nuova au fost igienizate.

Cel mai recent raport din Italia vorbeşte despre 270 de infectaţi şi 7 morţi, toţi vârstnici cu alte patologii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici