O româncă este în stare gravă după ce a fost înjunghiată la Roma. MAE: Românca este victima fostului concubin, un cetăţean român

O tânără româncă este în stare gravă după ce a fost înjunghiată de un bărbat într-o staţie de autobuz din Roma, relatează Corriere della Sera, în ediţia online.

1047 afișări
Imaginea articolului O româncă este în stare gravă după ce a fost înjunghiată la Roma. MAE: Românca este victima fostului concubin, un cetăţean român

O româncă este în stare gravă după ce a fost înjunghiată la Roma

UPDATE: Tânăra româncă înjunghiată într-o staţie de autobuz din Roma este victima fostului său concubin, cetăţean român, potrivit informaţiilor transmise, joi seara, de Ministerul de Externe, care precizează că femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar starea sa este stabilă.

Ambasada României la Roma s-a autosesizat cu privire la cazul femeii de cetăţenie română înjunghiate într-o staţie de autobuz din Roma şi a întreprins demersurile legale, în regim de urgenţă, atât la spital, cât şi la poliţia locală, pentru obţinerea unor informaţii detaliate referitoare la starea de sănătate a victimei, identitatea acesteia şi a agresorului, cât şi asupra circumstanţelor producerii incidentului, precizează MAE.

Comisariatul de Carabinieri din cartierul EUR din Roma a confirmat incidentul, a cărui victimă este o femeie de cetăţenie română, în vîrstă de 31 de ani.

Din primele informaţii obţinute de echipa consulară care s-a deplasat la spital, rezultă că victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar starea sa este deocamdată stabilă.

Conform MAE, în ceea ce priveşte identitatea făptuitorului, primele indicii arată că acesta este cetăţean român, fost concubin al victimei.

Ministerul de Externe mai precizează că au fost iniţiate procedurile legale de informare a familiei victimei, iar Ambasada României la Roma monitorizează cu prioritate cazul, fiind în legătură permanentă cu autorităţile italiene.

Agresiunea a avut loc în zona Fiera din Roma, pe strada Cristoforo Colombo.

Românca în vârstă de 31 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de un individ care a fost reţinut ulterior de carabinieri.

Autorităţile italiene nu au stabilit deocamdată care a fost motivul agresorului.

Românca a fost transportată în stare gravă la Spitalul San Giovanni din Roma, având plăgi în abdomen şi în zona gâtului, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici