O tânără în vârstă de 26 de ani a murit de tristeţe, după trei avorturi spontane

Povara celor trei avorturi spontane a devenit prea greu de suportat pentru ea.

3686 afișări
Imaginea articolului O tânără în vârstă de 26 de ani a murit de tristeţe, după trei avorturi spontane

O tânără în vârstă de 26 de ani a murit de tristeţe, după trei avorturi spontane

Jemma Zoezee a visat întotdeauna să devină mamă, dar a fost "distrusă" după ce şi-a pierdut primul copil, când era însărcinată în trei luni.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a suferit apoi alte două avorturi spontane, care i-au provocat o degradare a sănătăţii mintale, relatează Wales Online.

În mod tragic, Jemma a murit subit pe 16 decembrie, lăsându-şi familia devastată.

Fratele ei, Asa, a declarat că primul avort spontan a distrus-o pe Jemma, iar în acel moment a existat foarte puţin sprijin pentru ea: "Nu a existat niciun sprijin proactiv pentru ea după avorturile spontane. Nimeni nu i-a explicat de ce a continuat să piardă copiii, iar efectul mental a supus-o la o presiune imensă. Vorbeam cu ea la telefon ore întregi, dar după primul avort spontan am pierdut o parte din Jemma”.

Asa a spus că sora sa adora copiii. A început să facă pe dădaca pe când era încă la şcoală, iar apoi s-a angajat la o grădiniţă.

După naşterea nepoatei sale, Jemma i-a spus lui Asa că este "unul dintre singurele lucruri” care o ajută să continue în viaţă.

Familia a lansat acum o pagină GoFundMe pentru a strânge bani pentru înmormântarea ei şi pentru organizaţia de caritate Tommy's, care face cercetări privind avortul spontan, naşterea copiilor morţi şi naşterea prematură.

Soţul ei, Tony, a alergat 160 de kilometri într-o săptămână pentru această organizaţie după primul avort spontan al lui Jemma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici