Obama a participat la o slujbă ţinută în Boston în memoria victimelor atentatelor: Suntem alături de victimele atacurilor. America nu se lasă intimidată

Preşedintele SUA, Barack Obama, a participat în Boston la o slujbă religioasă în memoria victimelor atentatelor de la maraton. La finalul slujbei religioase ecumenice organizată în memoria victimelor atentatelor de la maraton, Obama a ţinut un discurs.

517 afișări
Imaginea articolului Obama a participat la o slujbă ţinută în Boston în memoria victimelor atentatelor: Suntem alături de victimele atacurilor. America nu se lasă intimidată

Obama a participat la o slujbă ţinută în Boston în memoria victimelor atentatelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele SUA, Barack Obama, le-a adus omagiu, joi, victimelor atentatelor din Boston, afirmând că întreaga ţară este alături de familiile celor trei persoane decedate şi promiţând că America nu se teme şi nu se va lăsa intimidată.

Barack Obama a rostit discursul la finalul unei slujbe religioase ecumenice organizată în memoria victimelor atentatelor de la maraton.

"Cei vinovaţi vor fi găsiţi; îi vom aduce în faţa justiţiei şi în vom trage la răspundere; Dumnezeu nu ne-a părăsit", a spus Obama imediat după slujba oficiată în memoria victimelor.

"Boston o fi oraşul vostru, dar noi, poporul american, îl revendicăm şi noi... Unul dintre motivele pentru care Boston este atât de cunoscut este pentru că şi-a deschis inima spre lume. Suntem toţi alături de voi, pentru că Boston este şi oraşul nostru iubit", a adăugat Obama.

"Poate că ne-am dezechilibrat şi am căzut puţin la maraton. Dar ne vom ridica şi vom încheia crosul", a promis Obama.

Preşedintele le-a adus omagiu pe rând celor trei victime ale atentatelor comise pe 15 aprilie la maratonul din Boston: Martin Richard, în vârstă de opt ani, Krystle Campbell, 29 de ani, şi studenta chineză Lu Lingzi, în vârstă de 23 de ani.

Sute de oameni s-au reunit în Catedrala Stânta Cruce din Boston, situată la un kilometru şi jumătate de locul unde au avut loc atentatele de la maraton, soldate trei morţi şi 180 de răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici