Obama i-a cerut lui George W. Bush să se implice în coordonarea ajutoarelor pentru Haiti

Preşedintele SUA, Barack Obama, i-a cerut predecesorului său, George W. Bush, să îi dea o mână de ajutor lui Bill Clinton în coordonarea ajutorului american destinat statului Haiti, devastat de un cutremur puternic marţi, a declarat joi un apropiat al fostului preşedinte republican.

15 afișări
Imaginea articolului Obama i-a cerut lui George W. Bush să se implice în coordonarea ajutoarelor pentru Haiti

Obama i-a cerut lui George W. Bush să se implice în coordonarea ajutoarelor pentru Haiti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel de al 43-lea preşedinte american "se va alătura lui Bill Clinton pentru a gestiona ajutoarele" în statul din Caraibe, a declarat sursa sub protecţia anonimatului, precizând că preşedinţia va face un anunţ oficial în acest sens.

Predecesorul lui George W. Bush, Bill Clinton, este trimis special al ONU pentru Haiti şi a lansat miercuri un apel la contribuţii financiare, "chiar şi de unul sau doi dolari", pentru ajutoare de urgenţă în urma cutremurului puternic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici