Odobescu a vorbit cu cu omologul israelian despre soarta românilor ostatici în Gaza

Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, a avut vineri, o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe israelian, Eli Cohen, despre situaţia românilor şi membrilor familiilor acestora, care au solicitat sprijin pentru evacuarea din Fâşia Gaza.

95 afișări
Imaginea articolului Odobescu a vorbit cu cu omologul israelian despre soarta românilor ostatici în Gaza

Odobescu a vorbit cu cu omologul israelian despre soarta românilor ostatici în Gaza

În cadrul convorbirii dintre Odobescu şi Eli Cohen, cei doi oficiali s-au referit prioritar la situaţia cetăţenilor români şi membrilor de familie care au solicitat sprijin în vederea evacuării din Fâşia Gaza.

Cu acest prilej, ministrul român al afacerilor externe a reiterat faptul că Ministerul Afacerilor Externe, prin cele două echipe consulare mobile şi personalul Ambasadei României la Cairo şi al Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah, sunt pregătite să asigure sprijinul consular în vederea evacuării în bune condiţii a cetăţenilor români şi membrilor de familie care au solicitat acest lucru.

Oficialul israelian a dat asigurări că evacuarea cetăţenilor români din Fâşia Gaza reprezintă o preocupare deosebită pentru autorităţile de la Tel Aviv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orobescu,
gaza,
israel

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici