Oficial ucrainean: zeci de case dintr-un sat din Doneţk au fost bombardate

Zeci de case au fost lovite de bombardamente într-un sat din regiunea Doneţk, potrivit oficialilor ucraineni citaţi de Sky News.

449 afișări
Imaginea articolului Oficial ucrainean: zeci de case dintr-un sat din Doneţk au fost bombardate

Oficial ucrainean: zeci de case dintr-un sat din Doneţk au fost bombardate

În timp ce bombardamentele ruseşti se intensifică pe o porţiune largă din estul Ucrainei, oficialii din Doneţk anunţă că zeci de case dintr-un cătun au fost lovite.

Pavlo Kyrylenko, şeful administraţiei militare regionale din Doneţk, susţine pe canalul său Telegram că 27 de case din satul Lastochkine au fost avariate de bombardamente. El nu a oferit nicio informaţie privind victimele.

Satul se află în apropierea orăşelului Ocheretyn, la câţiva kilometri de actualele linii de front. Ocheretyn a fost, de asemenea, supus unui bombardament pe scară largă de către forţele ruseşti care încearcă să străpungă liniile ucrainene.

De când au lansat cea de-a doua fază a războiului, forţele ruseşti au intensificat tirurile de artilerie şi de rachete împotriva oraşelor şi satelor de-a lungul liniilor de front, care se întind pe sute de kilometri, de la Luhansk şi Doneţk, în est, până la Herson şi Nikolaev, în sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici