ONU doreşte o soluţie politică pentru conflictul din Siria

Reprezentantul special al ONU pentru Siria s-a declarat profund dezamăgit de încheierea negocierilor americano-ruse privind încetarea focului în această ţară, însă a spus că este hotărât să caute o soluţie politică, potrivit Le Figaro online.

387 afișări
Imaginea articolului ONU doreşte o soluţie politică pentru conflictul din Siria

ONU doreşte o soluţie politică pentru conflictul din Siria

"ONU va continua să facă presiuni în mod activ în favoarea unei soluţii politice la conflictul sirian, în pofida rezultatelor extrem de dezamăgitoare ale negocierilor lungi şi intense între doi actori internaţionali foarte importanţi", a anunţat într-un comunicat biroul de presă al lui Staffan de Mistura.

Statele Unite au anunţat luni suspendarea discuţiilor cu Rusia pe tema încetării focului în Siria, după ce, în urma unui raid aerian, cel mai mare spital din regiunea ocupată de rebeli a oraşului Alep a fost distrus în totalitate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici