Opt imigranţi români acuzaţi de căsătorii de convenienţă riscă deportarea din Statele Unite - presă

Opt imigranţi români suspectaţi că au făcut căsătorii de convenienţă în Statele Unite riscă să fie deportaţi, relatează site-ul publicaţiei Idaho Business Review.

441 afișări
Imaginea articolului Opt imigranţi români acuzaţi de căsătorii de convenienţă riscă deportarea din Statele Unite - presă

Opt imigranţi români acuzaţi de căsătorii de convenienţă riscă deportarea din Statele Unite - presă

Procurorii americani îi acuză pe cei opt români, aflaţi în statul Idaho de zece ani, de fraudă privind imigraţia, cerând deportarea acestora.

Procurorul Wendy Olson a declarat că şapte dintre români deja au recunoscut încălcarea legislaţiei privind imigraţia. Românii riscă să fie deportaţi din Statele Unite şi să primească interdicţie de a reveni.

"Nu doar că vor trebui să părăsească Statele Unite. Vor trebui să se gândească ce vor face cu casele şi afacerile din SUA", a explicat Olson.

Victor Raul F. (în vârstă de 32 de ani), Claudia Luminiţa B. (34 de ani), Ramona F. (32 de ani), Florin F. (33 de ani), Simona R. (31 de ani), Ştefan Csaba C. (32 de ani) şi Lucian Ioan B. (30 de ani) au recunoscut vinovăţia. Al optulea român a fost pus sub acuzare în octombrie.

Românii s-au mutat în Statele Unite în anul 2002, începând să lucreze pentru firme din zona Sun Valley. Însă procurorii susţin că cei opt au organizat căsătorii de convenienţă cu cetăţeni americani pentru a obţine cetăţenia Statelor Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici