Paisprezece răniţi după o coliziune între două autocare turistice în Times Square, la New York - FOTO

Paisprezece persoane au fost rănite, dintre care trei grav, în urma unei coliziuni, marţi, între două autocare turistice în celebra piaţă Times Square, în centrul New York-ului, au anunţat surse din cadrul serviciilor de pompieri.

649 afișări
Imaginea articolului Paisprezece răniţi după o coliziune între două autocare turistice în Times Square, la New York - FOTO

Paisprezece răniţi după o coliziune între două autocare turistice în Times Square,la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În total, 14 persoane au fost rănite, trei dintre ele grav, dar zilele lor nu sunt în pericol", a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt al serviciilor de pompieri din New York.

Potrivit lui, "cel puţin trei pasageri" figurează printre răniţi, ceilalţi fiind pietoni.

Accidentul a avut loc la ora locală 15.22 (22.22, ora României), între 47 Avenue şi 7 Avenue, a precizat el.

Piaţa Times Square este situată în centrul cartierului Manhattan. Milioane de turişti o vizitează în fiecare an.

"Am avut multă, multă şansă. Am fi putut avea mai mulţi răniţi", a declarat John Wieland, adjunctul şefului serviciului de pompieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Autocarele implicate în accident aparţin societăţilor Grayline şi City Sights, care asigură circuite turistice în New York.

Circulaţia în zona în care a avut loc accidentul a fost întreruptă, în timp ce numeroase ambulanţe şi maşini ale poliţiei au venit la faţa locului pentru a oferi ajutor victimelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici