Papa Francisc aminteşte de angajamentul lui Margaret Thatcher pentru "promovarea libertăţii"

Papa Francisc a amintit într-un mesaj de condoleanţe despre angajamentul fostului premier britanic Margaret Thatcher în favoarea "promovării libertăţii în cadrul familiei naţiunilor".

318 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc aminteşte de angajamentul lui Margaret Thatcher pentru "promovarea libertăţii"

Papa Francisc aminteşte de angajamentul lui Margaret Thatcher pentru "promovarea libertăţii" (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Papa "îşi aminteşte de valorile creştine care au constituit bazele angajamentului său în serviciul public şi în favoarea promovării libertăţii în familia naţiunilor", arată mesajul.

"Întristat" de vestea morţii lui Margaret Thatcher, papa Francisc "asigură familia acesteia şi poporul britanic" de rugăciunile sale.

Mesajul a fost transmis în numele papei de secretarul de Stat Tarcisio Bertone, şi a fost adresat premierului britanic David Cameron.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici