Solidaritate  Video Papa Francisc se roagă pentru săracii şi şomerii pandemiei de coronavirus

  • Papa Francisc vorbeşte din nou despre efetele financiare ale pandemiei de coronavirus
  • Suveranul Pontif s-a rugat pentru şomeri şi cei pe care pandemia i-a lăsat fără bani
  • Papa Francisc le-a cerut liderilor măsuri pentru ca efectele unei crize finanaciare să fie cât mai reduse
216 afișări

Efectele economice ale crizei coronavirus sunt din nou aduse în atenţie de Papa Francisc. Suveranul Pontif a spus o rugăciune pentru cei pe care măsurile impuse de pandemie i-a lăsat şomeri au pentru cei care nu mai au bani de mâncare şi cu ce să îşi întreţină familiile. Papa Francisc a vorbit în repetate rânduri depre criza economică generată de pandemie şi le-a cerut politicienilor să vină cu măsuri pentru a se asigura că oamenii suferă cât mai puţin de pe urma închiderii economiei. 

Papa Francisc: Să ne rugăm azi, la acestă slujbă, pentru toţi cei care sunt trişti, pentru că sunt singuri sau pentru că nu ştiu ce le rezervă viitorul sau pentru că nu mai au cu ce să îşi întreţină familiile, pentru că nu mai au bani, pentru că nu mai au un loc de muncă. Să ne rugăm pentru ei azi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici