Paris: Securitate sporită în mijloacele de transport în comun din jurul capitalei, după atacul din Sankt-Petersburg

Aproximativ 140 de jandarmi au fost desfăşuraţi pentru a spori efectivele deja existente în mijloacele de transport în comun din regiunea Ile-de-France, ce cuprinde regiunea metropolitană a Parisului, după atentatul din metroul oraşului rus Sankt-Petersburg, informează Le Figaro.

417 afișări
Imaginea articolului Paris: Securitate sporită în mijloacele de transport în comun din jurul capitalei, după atacul din Sankt-Petersburg

Sporirea securităţii în mijloacele de transport în comun din jurul Parisului, după atacul din Rusia

”În urma evenimentelor petrecute în metroul din Sankt-Peteresburg şi din măsuri de precauţie, ministrul de Interne, Matthias Fekl, a decis sporirea securităţii în mijloacele de transport în comun din Ile-de-France”, potrivit unui comunicat al ministerului de Interne.

”Intensificarea patrulelor a fost imediat pusă în aplicare pentru a asigura o prezenţă mai vizibilă şi disuasivă a poliţiştilor, jandarmilor şi militarilor în mijloacele de transport din jurul Parisului”, conform comunicatului din Franţa.

”În contextul ameninţării teroriste ridicate, Guvernul continuă să ia toate măsurile care se impun pentru protejarea francezilor. Vigilenţa noastră este la nivel maxim, precum şi mobilizarea forţelor de ordine”, informează ministerul francez de Interne.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici