Peste 19.100 de refugiaţi au sosit în weekend la Munchen, anunţă Guvernul Bavariei

În total, 19.100 de refugiaţi au sosit în acest weekend cu trenul la Munchen, în sudul Germaniei, a anunţat luni Guvernul local, relatează DPA în pagina electronică.

303 afișări
Imaginea articolului Peste 19.100 de refugiaţi au sosit în weekend la Munchen, anunţă Guvernul Bavariei

Peste 19.100 de refugiaţi au sosit în weekend la Munchen, anunţă Guvernul Bavariei (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Aproximativ 7.000 de persoane au sosit la Munchen duminică, a precizat un purtător de cuvânt al landului Bavaria.

Alte peste 12.000 de persoane au venit în oraş sâmbătă, a adăugat aceeaşi sursă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici