Peste 200 de suspecţi, arestaţi în Pakistan în urma atentatului soldat cu 73 de morţi

Autorităţile pakistaneze au arestat peste 200 de suspecţi şi au interogat câteva mii în ancheta privind atentatul comis duminică în Lahore, soldat cu 73 de morţi, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

259 afișări
Imaginea articolului Peste 200 de suspecţi, arestaţi în Pakistan în urma atentatului soldat cu 73 de morţi

Peste 200 de suspecţi, arestaţi în Pakistan în urma atentatului soldat cu 73 de morţi

"Peste 5.000 de persoane au fost percheziţionate şi interogate, majoritatea fiind eliberate; 216 persoane au fost plasate în detenţie", a transmis ministrul Justiţiei din provincia Pendjab, Rana Sanaullah.

Operaţiuni antiteroriste au loc în numeroase zone din provincia Pendjab.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici