Peste 50 de răniţi după ce un autobuz a lovit zidul unui tunel rutier, în Israel

Cel puţin 54 de persoane au fost rănite, patru fiind în stare gravă, după ce un autobuz a lovit zidul unui tunel rutier, în oraşul israelian Haifa, informează site-ul Ynetnews.com.

380 afișări
Imaginea articolului Peste 50 de răniţi după ce un autobuz a lovit zidul unui tunel rutier, în Israel

Peste 50 de răniţi după ce un autobuz a lovit zidul unui tunel rutier, în Israel

Accidentul, care a implicat un autobuz al companiei publice de transport, a avut loc în cursul nopţii de joi spre vineri în Tunelul Carmel, situat în oraşul Haifa, în nordul Israelului.

Cincizeci şi patru pasageri au fost răniţi în accident, patru fiind în stare critică.

Conform concluziilor preliminare ale anchetei, şoferul autobuzului a pierdut controlul asupra direcţiei, din cauze care urmează să fie stabilite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici