Poliţia a arestat un suspect în cazul incendierii unei moschei din Florida

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru că ar fi incendiat o moschee din Florida, care era frecventată de autorul antentatului de la un club de noapte din Orlando, au anunţat autorităţile, potrivit BBC News online.

147 afișări
Imaginea articolului Poliţia a arestat un suspect în cazul incendierii unei moschei din Florida

Poliţia a arestat un suspect în cazul incendierii unei moschei din Florida

Centrul islamic de la Fort Pierce a fost puternic avariat în urma unui incendiu care a fost declanşat duminică, chiar în ziua comemorării atentatelor de la 11 septembrie 2001. Nu au existat victime în urma incendiului.

Omar Mateen, autorul atentatului din luna iunie de la un club de noapte din Orlando, frecventa această moschee.

Suspectul, Joseph Michael Schreiber, ar putea să stea cel puţin 30 de ani la închisoare în cazul în care este găsit vinovat de incendiere motivată de ură, au mai precizat autorităţile.

Acesta ar fi postat o serie de comentarii islamofobe pe reţelele sociale.

În trecut, Schreiber a mai fost de două ori închis, pentru furt, prima oară între 2008-2009 şi a doua oară între 2010-2014.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici