Un american a vrut să incendieze o moschee pentru a răzbuna atentatele din Franţa

Un bărbat a fost inculpat în Statele Unite după de a ameninţat că va incendia o moschee din oraşul Boston ca reacţie la atentatele islamiste comise în noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morţi, relatează postul tv american KFGO.

4456 afișări
Imaginea articolului Un american a vrut să incendieze o moschee pentru a răzbuna atentatele din Franţa

Un american a vrut să incendieze o moschee pentru a răzbuna atentatele din Franţa

Patrick Keogan, un bărbat de 44 de ani din Winchester, statul Massachusetts, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru ameninţare.

Imediat după atentatele islamiste comise în noiembrie 2015 la Paris, Patrick Keogan a postat pe Facebook o imagine cu Centrul cultural islamic din Boston în flăcări, cu mesajul "incendiaţi moschei din vecinătate!".

Terorişti din cadrul organizaţiei fundamentaliste sunnite Stat Islamic au ucis 130 de persoane, pe 13-14 noiembrie 2015, în capitala Franţei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici