Poliţia australiană a reuşit să dezamorseze un dispozitiv suspect ataşat pe o adolescentă

Echipele pirotehnice australiene au reuşit să îndepărteze un dispozitiv suspect care era ataşat de gâtul unei fete de 18 ani din Sydney, informează CNN.

1133 afișări
Imaginea articolului Poliţia australiană a reuşit să dezamorseze un dispozitiv suspect ataşat pe o adolescentă

Poliţia australiană a reuşit să dezamorseze un dispozitiv suspect ataşat pe o adolescentă (Imagine: CNN)

Potrivit presei, presupusa bombă era ataşată de gâtul tinerei, dar poliţia nu a confirmat această informaţie.

Poliţia fusese chemată la o adresă din cartierul Mosman (Sydney) şi anunţase că este "un incident grav", viaţa tinerei fiind pusă în pericol.

Comisarul de poliţie Mark Murdoch a declarat că poliţia nu ştia cu exactitate ce era dispozitivul suspect, explicând că procesul de îndepărtare a acestuia este "meticulos". Casele din apropiere fuseseră evacuate.

Conform Sky News, se pare că tânăra a fost victima unei tentative de extorsiune. Dispozitivul fusese ataşat de un bărbat cu cagulă care pătrunsese în vila acesteia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici