Politician Fidesz, depistat cu 30.000 de euro falşi pe care susţine că îi are din Moldova

Aron Veres, liderul organizaţiei de tineret a partidului ungar Fisesz (aflat la guvernare), a fost depistat de poliţie având asupra sa 30.000 de euro în bancnote false, politicianul afirmând că a primit banii de la un cetăţean moldovean, potrivit site-ului Politics.hu.

331 afișări
Imaginea articolului Politician Fidesz, depistat cu 30.000 de euro falşi pe care susţine că îi are din Moldova

Politician Fidesz, depistat cu 30.000 de euro falşi pe care susţine că îi are din Moldova (Imagine: Shutterstock)

Áron Veres a fost depistat cu 30.000 de euro în bancnote false în cursul unei operaţiuni a poliţiei la Gara de Est din Budapesta. Veres a încercat să schimbe la negru o bancnotă falsă de 100 de euro, dar a fost denunţat. A încercat să fugă de poliţie, dar a fost prins şi asupra sa a fost găsită suma de 30.000 de euro în bancnote false.

Veres, prezentat de presă ca fiind liderul organizaţiei de tineret a partidului Fidesz, a declarat că a primit banii falşi de la un bărbat din Republica Moldova.

Partidul Socialist (de opoziţie) a cerut explicaţii din partea premierului Viktor Orban, liderul Fidesz.

Formaţiunea conservatoare a explicat că Veres a fost exclus din partid în anul 2012.

Un lider socialist, Tamas Harangozo, a explicat, potrivit MTI, că, în pofida negărilor Fidesz, Veres era prezentat până în urmă cu câteva zile drept liderul organizaţiei de tineret a partidului. În plus, în decembrie 2014, Veres a participat, în calitatea pe care o avea, la un eveniment oficial Fidesz desfăşurat în localitatea Zalaegerszeg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici