Premierul italian, după vizita din oraşul ucrainean Irpin: „Vom reconstrui totul"

Prim-ministrul italian Mario Draghi a promis că o să „reconstruiască totul" după ce a vizitat oraşul ucrainean Irpin, devastat de război.

508 afișări
Imaginea articolului Premierul italian, după vizita din oraşul ucrainean Irpin: „Vom reconstrui totul"

Sursa Foto -Володимир Зеленський, Facebook

„Vom reconstrui totul. Au distrus grădiniţele, au distrus locurile de joacă pentru copii. Totul va fi reconstruit. Au început deja", a declarat Draghi, potrivit CNN.

„Ei ştiu exact unde sunt locurile care trebuie reconstruite. Fiecare familie are o aplicaţie în care descrie ce s-a întâmplat şi sunt deja într-o stare foarte avansată", a adăugat premierul italian.

În timpul vizitei sale în suburbia Kievului, localnicii i-au vorbit „despre reconstrucţie”.

„Cuvinte de durere, de speranţă, dar şi despre ceea ce vor dori să facă în viitor", a precizat liderul italian.

Joi, premierul Italiei Mario Draghi s-a aflat în Kiev alături cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron şi de preşedintele României, Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici