Premierul Turciei, către Cioloş: V-aţi asumat o mare responsabilitate, după tragedia din Clubul Colectiv

Premierul Turciei Ahmet Davutoğlu i-a transmis lui Dacian Cioloş o scrisoare de felicitare pentru votul de încredere dat de Parlament noului Guvern, precizând că şi-a asumat o mare responsabilitate prin preluarea funcţiei de şef al Executivului, după tragedia din Clubul Colectiv.

723 afișări
Imaginea articolului Premierul Turciei, către Cioloş: V-aţi asumat o mare responsabilitate, după tragedia din Clubul Colectiv

Premierul Turciei, către Cioloş: V-aţi asumat o mare responsabilitate, după tragedia din Clubul Colectiv (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Am fost deosebit de satisfăcut de faptul că noul Guvern al României format de dvs. şi-a început activitatea ca urmare a obţinerii ieri a votului de încredere din partea Parlamentului. Ştiu că v-aţi asumat o mare responsabilitate după zilele grele trăite ca urmare a pierderii vieţii unui număr mare de tineri printre care se află şi un student turc în timpul tragicului accident care a avut loc la Bucureşti pe 30 octombrie şi după acea zi", se arată în scrisoarea remisă MEDIAFAX de Ambasada Turciei la Bucureşti.

Ahmet Davutoğlu a mai spus că Turcia a urmărit îndeaproape evoluţiile din România şi "s-a străduit să o sprijine pentru alinarea rănilor provocate de tragedie".

"Noi vom continua şi în perioada următoare să amplificăm colaborarea bilaterală cu prietena şi aliatul nostru, România, ca şi dialogul nostru politic strâns. Cu aceasta ocazie vă transmit cele mai bune urări de succes", se mai arată în scrisoarea premierului turc.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici