Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operată la cap

Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operată marţi, la Buenos Aires, pentru neutralizarea unui hematom cerebral, anunţă surse medicale citate de AFP.

670 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner, va fi operată la cap

Preşedintele Argentinei, Cristina Kirchner (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedinţia Argentinei a anunţat sâmbătă că Cristina Kirchner a suferit pe 12 august un traumatism cranian, după o cădere, investigaţiile medicale evidenţiind un hematom cerebral.

Cristina Kirchner, în vârstă de 60 de ani, este spitalizată la clinica Fondation Favaloro din Buenos Aires.

Preşedinţia nu a oferit detalii despre circumstanţele în care Kirchner s-a lovit la cap.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici