Presupusa victimă a directorului FMI locuieşte într-un apartament pentru persoane infectate cu HIV

Dominique Strauss-Kahn ar trebui să se teamă de mai mult decât de o posibilă condamnare la închisoare, presupusa sa victimă locuind într-un apartament din Bronx închiriat exclusiv adulţilor infectaţi cu HIV sau având SIDA, potrivit unor surse citate de New York Post în ediţia online de miercuri.

3712 afișări
Imaginea articolului Presupusa victimă a directorului FMI locuieşte într-un apartament pentru persoane infectate cu HIV

Presupusa victimă a directorului FMI locuieşte într-un apartament pentru persoane infectate cu HIV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Camerista, o imigrantă din vestul Africii, locuieşte, din ianuarie, într-un apartament social în zona High Bridge, împreună cu fiica sa de 15 ani. Anterior, ea a locuit într-un alt apartament din Bronx, închiriat tot de Harlem Community AIDS United, exclusiv pentru adulţi infectaţi cu HIV şi familiile lor. New York Post nu a putut afla dacă tânăra în vârstă de 32 de ani este infectată cu HIV sau este bolnavă de SIDA, din cauza legislaţiei privind confidenţialitatea datelor medicale. Dar agenţia închiriază apartamente doar adulţilor cu această boală, subliniază publicaţia.

Un lucrător din cadrul Harlem United a declarat că cel puţin un adult din apartament trebuie să fie HIV-pozitiv sau să aibă SIDA, pentru a primi locuinţa. Un adult cu un copil infectat cu HIV sau bolnav de SIDA nu este eligibil, a precizat sursa citată. "Apartamentul nu este închiriat pe numele ei. Harlem (Community AIDS) United plasează beneficiarii în clădirea noastră", a declarat un angajat al managerului proprietăţii, Chaim Gross, din Brooklyn.

Camerista a locuit, anterior, într-un alt apartament din High Bridge închiriat de Harlem United. Ea s-a mutat împreună cu copilul în 2008. Potrivit agenţiei, nu este neobişnuit ca persoanele cu HIV/SIDA să se mute. Avocatul acesteia, Jeffrey Shapiro, şi un prieten apropiat familiei, au declarat că tânăra este văduvă şi locuieşte singură cu fiica sa. Potrivit documentelor publice, ea este singurul adult care locuieşte în acest apartament, la fel ca şi în cel dinainte. Vecinii au confirmat acest lucru, potrivit cotidianului.

Femeia l-a acuzat pe favoritul în alegerile prezidenţiale din Franţa că a obligat-o să îi facă sex oral, iar ulterior a încercat să o violeze, în timp ce ea încerca să facă curăţenie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici