Prigojin susţine că forţele sale au preluat controlul asupra tuturor locaţiilor militare din Rostov

Şeful grupului de mercenari Wagner din Rusia susţine că forţele sale au preluat controlul asupra tuturor locaţiilor militare din Rostov pe Don.

1051 afișări
Imaginea articolului Prigojin susţine că forţele sale au preluat controlul asupra tuturor locaţiilor militare din Rostov

Prigojin susţine că forţele sale au preluat controlul asupra tuturor locaţiilor militare din Rostov

Evgheni Prigojin afirmă într-un nou mesaj video că toate locaţiile militare din oraşul rus Rostov pe Don se află sub controlul grupului de mercenari Wagner, relatează Reuters.

De asemenea, şeful Wagner spune în înregistrarea video, care a fost postată pe Telegram, că el şi oamenii săi se află în cartierul general militar al districtului de sud din Rostov pe Don.

Prigojin spune că acest lucru nu împiedică desfăşurarea de către Rusia a ceea ce numeşte o "operaţiune militară specială" în Ucraina.

Afirmaţiile nu sunt verificate oficial.

Totodată, Reuters relatează că o înregistrare video de pe un canal pro-Wagner de pe Telegram pare să-l arate pe Evgheni Prigojin discutând cu generali ruşi de rang înalt în ceea ce pare a fis sediul militar districtual din Rostov pe Don.

Înregistrarea video nu a putut fi verificată în mod independent.

Prigojin pare să spună în videoclip că oamenii săi vor bloca Rostov on Don şi se vor îndrepta spre Moscova dacă Serghei Şoigu, ministrul rus al apărării, şi generalul Valeri Gerasimov nu vin la ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici