Primăria Teheranului a demontat panouri care conţineau sloganuri antiamericane

Autorităţile din Teheran au decis demontarea unor panouri publice pe care erau scrise sloganuri împotriva Statelor Unite, un semnal privind detensionarea relaţiilor bilaterale, anunţă agenţia oficială IRNA, citată de CNN.

649 afișări
Imaginea articolului Primăria Teheranului a demontat panouri care conţineau sloganuri antiamericane

Primăria Teheranului a demontat panouri care conţineau sloganuri antiamericane (Imagine: Cristina Nichituş Roncea/Mediafax Foto)

Pe străzile din Teheran erau numeroase panouri pe care erau scrise mesaje antiamericane de genul "Jos Statele Unite".

Însă Hadi Ayazi, purtătorul de cuvânt al Primăriei din Teheran, a declarat că panourile au fost instalate de un institut cultural fără aprobarea Consiliului municipal.

Decizia privind demontarea panourilor intervine pe fondul aparentei detensionări a relaţiilor dintre Statele Unite şi Iran, în contextul discuţiilor pe tema controversatului program nuclear iranian. Preşedintele american, Barack Obama, şi omologul său iranian, Hassan Rohani, au comunicat în ultima vreme prin scrisori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici