Primarul Londrei, filmat în timp ce înjură un taximetrist - VIDEO

Primarul Londrei, Boris Johnson, a fost filmat în timp ce, deplasându-se pe bicicletă, l-a înjurat pe un şofer de taxi, imaginile fiind postate de tabloidele The Sun şi Daily Mail.

1553 afișări
Imaginea articolului Primarul Londrei, filmat în timp ce înjură un taximetrist - VIDEO

Primarul Londrei, filmat în timp ce îl înjură un taximetrist - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Schimbul vulgar de replici dintre primar şi taximetrist a avut loc în cartierul londonez Islington, fiind filmat de un trecător, potrivit The Guardian.

Şoferul de taxi i-a reproşat primarului că a permis funcţionarea controversatului serviciu Uber în Londra. "Eşti unul dintre ei, asta eşti, unul dintre ei", i-a strigat taximetristul primarului.

Replica primarului Boris Johnson a fost o înjurătură adresată taximetristului, urmată de sintagma: "Poţi să mori..."

Scena, filmată de un trecător, îl suprinde foarte clar pe primarul Londrei, care mergea cu o bicicletă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici