Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide - surse

Cântăreţul american Prince Rogers Nelson a decedat din cauza unei supradoze de opioide, arată rezultatele testelor efectuate de autorităţile americane, conform unui oficial implicat în investigaţii citat de site-ul agenţiei Associated Press.

7143 afișări
Imaginea articolului Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide - surse

Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide - surse

"Analizele relevă că Prince a decedat din cauza unei supradoze de opioide", a declarat un oficial din cadrul comisiei de anchetă, sub protecţia anonimatului.

Autorităţile americane verifică dacă vreun medic i-a prescris lui Prince un anumit medicament cu câteva săptămâni înaintea decesului.

Cântăreţul american Prince Rogers Nelson a decedat pe 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani.

Prince Rogers Nelson a fost găsit mort în studioul său de înregistrări, situat în curtea reşedinţei sale din Paisley Park, Minnesota.

Înaintea decesului, Prince fusese spitalizat din cauza unor simptome de gripă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici