Prinţesa Maria Teresa a Spaniei, primul membru al unei Case Regale care a murit din cauza noului coronavirus

Prinţesa Maria Teresa a Spaniei a murit la vârsta de 86 de ani după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

114487 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Maria Teresa a Spaniei, primul membru al unei Case Regale care a murit din cauza noului coronavirus

Sursa foto: Twitter @HebdoBuzz

Prinţesa, membru al Familiei Regale Bourbon-Parma a murit vineri, potrivit unui anunţ făcut de fratele ei, prinţul Sixtus Henry.

Vestea a venit în timp ce în Spania a fost confirmat într-o singură zi un număr record de decese din cauza infecţiei cu Covid-19. Armata a primit puteri sporite pentru a transporta cadavrele după ce casele mortuare nu mai pot face faţă. 

Bilanţul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 5,690 în Spania, dintre acestea 832 fiind confirmate doar astăzi, scrie Daily Mail.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici