Prinţul Philip al Marii Britanii, spitalizat ca măsură de precauţie

Prinţul Philip, duce de Edinburgh, a fost internat în spital ca măsură de precauţie din cauza unei infecţii, a anunţat Palatul Buchingham, citat de Reuters.

1066 afișări
Imaginea articolului Prinţul Philip al Marii Britanii, spitalizat ca măsură de precauţie

Prinţul Philip al Marii Britanii, spitalizat ca măsură de precauţie

”Ducele de Edinburgh a fost internat în spitalul Regele Eduard al VIII-lea, în cursul nopţii de marţi, ca o măsură de precauţie, pentru tratarea unei infecţii ce a apărut ca urmare a unei condiţii anterioare”, a transmis Palatul Buckingham.

”Prinţul Philip are o atitudine pozitivă şi este dezamăgit că nu va putea participa la ceremonia de deschidere a sesiunii Parlamentului”, a adăugat Palatul Regal al monarhului britanic.

Ducele de Edinburgh ar fi trebuit să o însoţească pe regina Elizabeth a II-a miercuri la ceremonia anuală, însă alături de ea va participa de această dată Prinţul de Wales.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici