Produsele culese de maimuţe, scoase din supermarketuri

  • Câteva supermarketuri din Marea Britanie nu mai vând apă şi ulei de cocos
  • Motivul: nucile de cocos sunt culese de maimuţe
  • În Thailanda maimuţele culeg chiar şi câte o mie de nuci de cocos pe zi
1833 afișări
Imaginea articolului Produsele culese de maimuţe, scoase din supermarketuri

Produsele culese de maimuţe, scoase din supermarketuri

Mai multe supermarketuri din Marea Britanie refuză să mai comercializeze apă şi ulei de cocos, relatează BBC.

PETA (People of the Ethical Treatment of Animals), o organizaţie care apără drepturile animalelor, cu sediul în Virginia, a scos la iveală că nucile de cocos erau culese de maimuţe dresate pentru a fi exploatate.

În Thailanda maimuţele culeg chiar şi câte o mie de nuci de cocos pe zi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici