VIDEO Protest împotriva măştilor de protecţie: un cuplu din SUA a purtat măşti cu însemne naziste într-un supermarket. Reacţia magazinului

  • Un cuplu din Minnesota a purtat măşti de protecţie cu însemne naziste într-un supermarket
  • Femeia le-a spus martorilor că nu este nazistă şi că doar încearcă să facă o declaraţie politică, în semn de protest faţă de impunerea obligativităţii măştilor
  • Magazinul unde s-a petrecut incidentul le-a interzis accesul celor doi în incintă pentru cel puţin un an
517 afișări
Imaginea articolului VIDEO Protest împotriva măştilor de protecţie: un cuplu din SUA a purtat măşti cu însemne naziste într-un supermarket. Reacţia magazinului

Protest împotriva măştilor de protecţie: un cuplu din SUA a purtat măşti cu însemne naziste într-un supermarket. Reacţia magazinului

Un cuplu care purta măşti de protecţie cu însemne naziste a fost filmat în interiorul unui supermarket din Minnesota, relatează Huffington post. 
 
„Nu poţi să fii american şi să porţi o asemenea mască. Nu poţi. Literlamente am avut un război din cauza asta", spune un martor.
 
Femeia le-a spus celor prezenţi că nu este nazistă si că doar încearcă să facă o declaraţie politică, în semn de protest faţă de impunerea obligativităţii măştilor, care a intrat în vigoare zilele trecute pe teritorul statului Minnesota.
 
„Dacă îl veţi vota pe Joe Biden, veţi fi în Germania Nazistă. Aşa va fi. Socialismul va fi prezent în America", a spus femeia neidentificată.
 
O altă fotografie care a circulat în mediul online o suprinde pe aceeaşi femeie în timp ce făcea salutul nazist.
 
Raphaela Mueller, una dintre clientele prezente în supermarket, originară din Germania, a spus că se simte rău din punct de vedere psihic, după ce a văzut simbolul ce este ilegal în ţara ei natală.
 
„A fost demonstrat că trauma se transmite generaţiilor următoare la nivelul ADN-ului, biologic. Am vrut să plâng imediat când am văzut însemnele naziste, nu-mi pot imagina cum se simt oamenii care şi-au pierdut persoane dragi în timpul Holocaustului", a spus aceasta.
 
Magazinul unde s-a petrecut incidentul le-a interzis accesul celor doi în incintă pentru cel puţin un an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici