Publicaţia britanică Daily Mail o susţine pe Theresa May pentru funcţia de premier al M. Britanii

Publicaţia britanică Daily Mail a anunţat, vineri, susţinerea faţă de candidatura Theresei May pentru funcţia de premier al Marii Britanii, subliniind că aceasta este singura din cinci candidaţi la conducerea Partidului Conservator care trebuie să ocupe acest post.

1251 afișări
Imaginea articolului Publicaţia britanică Daily Mail o susţine pe Theresa May pentru funcţia de premier al M. Britanii

Publicaţia britanică Daily Mail o susţine pe Theresa May pentru funcţia de premier al M. Britanii

"Daily Mail susţine că doar May are calităţile potrivite, statura şi experienţa de a uni atât partidul ei, cât şi ţara - şi posibil să conducă spre un mod nou, mai curat şi mai cinstit de a face politică", a subliniat publicaţia britanică, într-un articol-comentariu.

"Este o femeie serioasă, cu o etică a serviciului public şi o capacitate enormă de muncă şi atenţie la detalii", a subliniat publicaţia Daily Mail, cu un tiraj zilnic de 1,5 milioane de exemplare, a doua ca mărime în ţară după tabloidul The Sun, potrivit Reuters.

" (...) Ea aminteşte oarecum de Margaret Thatcher", mai scrie în comentariul Daily Mail.

Ceilalţi candidaţi sunt Michael Gove, Liam Fox, Stephen Crabb şi Andrea Leadsom.

Ministrul de Interne al Marii Britanii, Theresa May, a promis că ea şi partidul său se vor pune în slujba oamenilor în cadrul unei misiuni de a transforma ţara într-una care să funcţioneze pentru toată lumea, lansându-şi candidatura la funcţia de premier, într-o scrisoare publicată de The Times. Theresa May a promis, în scrisoare, că va reuni Marea Britanie.

"Dacă provii dintr-o familie obişnuită, din clasa muncitoare, viaţa este cu mult mai grea decât conştientizează mulţi oameni politici", a scris May, relatează Straits Times.

"În urma referendumului de săptămâna trecută, ţara noastră are nevoie de un lider care să fie puternic şi cunoscut pentru a traversa această perioadă de incertidudine economică şi politică şi pentru a negocia în cei mai buni termeni ieşirea din Uniunea Europeană", a scris May pentru The Times, potrivit Le Figaro. Ea a mai anunţat că vrea să lanseze "un program radical de reforme sociale" pentru a transforma Marea Britanie într-o ţară care să fie în serviciul tuturor.

David Cameron a anunţat că va demisiona, în următoarele trei luni, în urma rezultatului referendumului privind apartenenţa la Uniunea Europeană. Acesta a afirmat că va renunţa la funcţia de prim-ministru înainte de începutul conferinţei Partidului Conservator, în octombrie. Numele noului premier al Marii Britanii ar trebui anunţat pe data de nouă septembrie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici