Putin a apărut la Kiev cu o vânătaie pe faţă. Crezi că şi-a făcut lifting? - FOTO

Presa rusă şi cea ucraineană lansau speculaţii joi, după vizita premierului rus la Kiev, care avea o vânătaie pe faţă, întrebându-se dacă Vladimir Putin s-a rănit la judo sau dacă a fost supus unei operaţii estetice.

56 afișări
Imaginea articolului Putin a apărut la Kiev cu o vânătaie pe faţă. Crezi că şi-a făcut lifting? - FOTO

Putin a apărut la Kiev cu o vânătaie pe faţă. Crezi că şi-a făcut lifting? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cursul vizitei sale miercuri, Putin avea faţa puternic machiată pentru a ascunde, se pare, această echimoză, conform jurnaliştilor prezenţi.

"Jurnaliştii ucraineni, ruşi şi occidentali (...) nu vorbeau decât despre un singur lucru: cum a făcut premierul o vânătaie sub ochi?", scrie Andrei Kolesnikov, jurnalist la cotidianul rus Kommersant, care urmăreşte toate deplasările şefului Guvernului.

"S-a întâmplat în timpul unui antrenament (sportiv)?", se întreabă el, adăugând că "toată lumea, fără excepţie, a văzut (vânătaia), chiar dacă era ascunsă cu grijă".

Putin a sosit la Kiev "cu o stare proastă" şi cu "ceva ce semăna cu o vânătaie mare sub pometele stâng", informează postul ucrainean de televiziune TCH.

"Avea o umflătură foarte vizibilă pe faţă. Aceasta era puţin ascunsă de machiaj", potrivit TCH.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, a dezminţit zvonurile, subliniind că dispoziţia proastă a premierului rus era cauzată de oboseală.

"Este obosit. A petrecut mult timp în avion şi a dormit puţin", a declarat Peskov.

În mod curios, o conferinţă de presă comună a lui Putin cu omologul său ucrainean, Mikola Azarov, a fost anulată, la fel ca şi o cină.

"Putin a suferit un lifting?", întreabă la rândul său săptămânalul ucrainean Levi Bereg. Umflătura premierului ar putea proveni şi de la o extracţie dentară "sau poate de la o şedinţă nefericită de judo", adaugă săptămânalul.

În septembrie, Vladimir Putin şi Silvio Berlusconi au glumit în legătură cu posibilitatea ca amândoi să rămână la putere "până la 120 de ani", în timpul unei vizite în Rusia a şefului Guvernului italian.

Berlusconi, un prieten apropiat al lui Vladimir Putin, este vizat frecvent în Italia de speculaţii privind posibile operaţii de lifting.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici