Rabinul fostei stagiare Monica Lewinsky va da binecuvântarea la convenţia democrată

Fostul preşedinte Bill Clinton a lăsat în urmă trecutul, dar discursul său la convenţia democrată din Charlotte va fi urmat de o binecuvântare dată de fostul rabin al fostei stagiare la Casa Albă Monica Lewinsky.

162 afișări
Imaginea articolului Rabinul fostei stagiare Monica Lewinsky va da binecuvântarea la convenţia democrată

Rabinul fostei stagiare Monica Lewinsky va da binecuvântarea la convenţia democrată (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

David Wolpe este un rabin foarte influent în Statele Unite, autorul a mai multor lucrări şi invitat în mod periodic de posturile de televiziune.

Dar el a fost timp de mai mulţi ani rabin la sinagoga frecventată la Los Angeles de fosta stagiară la Casa Albă şi de familia sa.

"Familia (Lewinsky) a crescut în sinagoga mea", a declarat el în 2009 într-un editorial foarte critic la adresa lui Bill Clinton.

În 1998, al doilea mandat al acestuia din urmă s-a clătinat după dezvăluirea aventurilor sale sexuale cu tânăra stagiară în vârstă de 22 de ani.

Bill Clinton a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor pentru sperjur şi obstrucţionarea justiţiei, după care a fost exonerat de Senat.

Rabinul Wolpe a denunţat "minciunile şi faptul că Monica Lewinsky a fost atrasă în noroi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici