REACŢIILE liderilor europeni după atentatele de la Paris: Donald Tusk şi David Cameron se declară "şocaţi" de evenimentele din Franţa. Merkel îşi exprimă solidaritatea cu poporul francez

Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, s-a declarat "şocat" de atacurile teroriste comise vineri seară la Paris, soldate, potrivit presei, cu cel puţin 60 de morţi.

4230 afișări
Imaginea articolului REACŢIILE liderilor europeni după atentatele de la Paris: Donald Tusk şi David Cameron se declară "şocaţi" de evenimentele din Franţa. Merkel îşi exprimă solidaritatea cu poporul francez

Donald Tusk se declară "şocat" de atentatele de la Paris

"Urmăresc şocat atacurile de la Paris", a transmis Donald Tusk prin Twitter.

"Exprim deplina solidaritate şi compasiune pentru poporul francez şi pentru autorităţi", a declarat Tusk.

David Cameron exprimă solidaritate faţă de poporul francez

"Sunt şocat de evenimentele petrecute la Paris", a transmis David Cameron prin Twitter.

"Gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru poporul francez. Vom face totul pentru a oferi susţinere", a subliniat premierul Marii Britanii.

Angela Merkel condamnă atentatele de la Paris, exprimând solidaritate

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat "profund şocată" de atacurile teroriste din Paris, soldate cu cel puţin 60 de morţi, exprimând solidaritate cu poporul francez.

"Sunt profund şocată de ştirile şi imaginile care vin de la Paris", a declarat Angela Merkel.

"În aceste momente, gândurile mele sunt alături de victimele acestor atacuri teroriste şi de locuitorii Parisului", a declarat Angela Merkel.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici